torsdag 2. september 2010

02.09: Hellevassbu- HAUKELISETER!!!!

Denne dagen har vi ventet på lenge! Vi skal til Haukeliseter. Vi går fra hytta kl.07.30, litt morgentåke i starten men sola tar det ganske raskt. Foran oss ligger ett landskap som man knapt hadde trodd fantes. Det kan ikke beskrives med ord, det må nok oppleves av hver og en. Været gjorde nok også sitt til at dette ble en fantastisk tur. Langt om lenge dukker Haukeliseter opp nedenfor oss, ja for her er det BRATT ned. Men for en glede når den dukker opp!! Her får vi inn vårt siste depo fra deposjef Anne. Vi har sjekket inn på hotellrommet,fått en lang god dusj og er snart klar for en bedre middag. I morgen starter siste etappe mot Lindesnes og da går vi til Holmvassbu. Vi har mest sannsynlig ikke dekning før Ljosland fjellstue og det er 11 dager dit! I skrivende stund bader Haukeliseter i en fantastisk kveldssol!! Da kommer neste innslag fra Ljosland fjellstue! SO LONG!!

01.09: Litlos- Hellevassbu.

Her var det også fin frokost, egentlig ganske deilig å slippe denne havregryna hver morgen,men det betyr vel at vi forskyver den til lunsj!: ) Været er fint og i dag var det mye mere bratt gått. Vi har i allefall en sinnsyk fin natur i dette landet og vi er vel priviligert som får muligheten til å oppleve dette sammenhengende over lang tid. Kommer til Hellevassbu kl.15, deilig å få litt ettermiddag på hytta. I seng kl.21 igjen!

31.08: Sandhaug - Litlos.

Etter en god frokost satte vi kursen mot Litlos turisrhytte. Været var fint og vidda var helt fantastisk. Endel opp og ned var det, men vårt langstragte land er ikke bare flatt. Kom til Litlos til middagen kl.19, god mat og topp service av betjeningen. I seng kl.21.

30.08: Kjeldebu - Sandhaug.

Hviledagen gjorde oss godt og vi startet fra Kjeldebu kl.8 i flott vær. Vi gikk mot Dyranut og videre inn til Trondsbu. Da åpnet Hardangervidda seg med alt den hadde å tilby,fint lett gått terreng og fin natur. Kom til Sandhaug turisthytte kl.18.45, middag kl.19 og kl.20.45 var vi i seng. Det merkes at vi har vært 3 mnd. på tur!

søndag 29. august 2010

29.08: Hviledag på Kjeldebu.

Etter en avstemning i går kveld ble det vedtatt at vi skulle ha hviledag i dag. 2 stemmer for og ingen i mot! Hærlig! Sov til 10,frokost,vasking av klær og fotbehandling. Etter 23 daga på farten var det himmelsk med en fridag. I morgen setter vi kurs mot Sandhaug turisthytte. Håper å være på Haukeliseter på torsdag! Vi merker at høsten sniker seg innpå oss! MEN bryr vi oss? Neeeeiii! So long!

28.08: Finse- Kjeldebu.

Etter frokost forlot vi en smekkfull Finsehytte,mere kaos skal en lete lenge etter!! Godt å komme ut i naturen igjen og maken til vill natur! Vi gikk Helvetesjuvet og det kledde navnet sitt. Bratt opp,bratt ned og ulendt terreng. Så langt er dette den heftigste naturen vi har gått,hit skal vi tilbake! Det ble en laang dagsetappe og en god del våtepartier på slutten. Da vi endelig kom til hytta som het Kjeldebu kl.19.45 var det helt ok. Standard prossedyre og i seng kl.23.