fredag 20. august 2010

18-19.08: Lalm- Gjendesheim.

Kl.09.30 kom søstra til Bente, Janne Iren og henta oss hos Grytbakk og tok over stafettpinnen. Hun skulle følge oss over fjellet til Randsverk. Vi kosa oss over fjellet i fint gåvær. Vel fremme på Randverk camping kom reiseleder Mariann inn og kjørte oss til Lemonsjøen fjellstue for en bedre middag. Så kjørte hun oss til Ridderspranget og hun fortalte litt lokal historie om stedet. Mariann er datteren til Janne Iren. Tilbake på campingen tok vi tidlig kveld. Takk til Janne Iren og Mariann for en uforglemmelig dag! Neste morgen satte vi kursen mot Gjendesheim, 3,5mil på asfalt i kurrant gåvær. Vel framme sjekket vi inn og der ventet en 3 retters middag med drikke sponset av deposjef Anne og Liv. Det er ikke farlig å gå Norge på langs med ett slikt støtteapparat.17.08: Rondane Spa- Otta-Lalm.

Gikk fra Rondane Spa ned til Otta, der ble vi møtt av Unnis bror Bjarne og fam.Grytbakk som er Trude,Tore Roar, Maren og Kristine. Først fikk vi en etterlengtet hårklipp på Salong H2, så var det kaffebesøk hos Bjarne. Da vi gikk bakside veien mot Lalm slo Trude følge med oss. Hun holdt farten oppe! Når det var på tide å gi seg for dagen kom Tore Roar og hentet oss ut. Vi ble kjørt til hytta deres på Sjoa og fikk en uforglemmelig aften med kalde forfriskninger, 3 retters middag og overnatting. Vi var på "buisness class". Knall bra frokost neste morgen og frakting av sekker til diverse destinasjoner. Makan til service! Stor takk til fam.Grytbakk!! : )

torsdag 19. august 2010

15-16.08: Sølnadalen- Rondane Spa.

Gikk inn fra Flatsetra mot Bjørnhollia. En fin tur over fjellet med en del stigning var på 1500 meter på toppen. Været var perfekt, ned til Straumbu gikk det bratt nedover. Etter en kort rast satte vi kurs mot Bjørnhollia. Gikk på steinete sti og nådde hytta kl.19. Vi spiste 3 retters middag da dette var vår dag nr. 80 på tur. Neste dag satte vi kurs mot Rondvassbu og etter hvert Rondane Spa. Ble snytt for spabehandling da det ikke var noen til å ta massasje, de var også på tur. Det ble en varm dusj, middag og tidlig til køys!!