tirsdag 27. juli 2010

27.07: Kvelia- Skjelbreidtunet.

Kjell Westum skulle til Nordli så sekkene fikk skyss til Expert på Nordli.Der har vi også ett depo som venter på oss. Ikke nok med det men Nils Olav som vi skal leie hytte hos jobber selvsagt på Expert så han tar sekkene og depoet til hytta. Handla på Ica og alle som går NPL skal selvsagt ha en del produkter fra Lierne Bakeri,i følge sjefen. Tusen takk til alle de positive menneskene vi har møtt på vår ferd gjennom landet til nå. Det er helt fantastisk hvordan folk stiller opp. Ble ferdig med veitrasking idag og går ut i villmarka igjen i morgen. Noe beina setter utrolig stor pris på. Først ska vi dusj også ska vi selvfølgelig ha middag. Kan vel bli ei stund uten dekning no...SO LONG!! : )Solfylt aften fra Lierne kommune.

26.07: Limingen- Kvelia.

Gjennom natta og morgenen var det ett voldsomt regnvær. Vi tenkte at dette skal bli hærlig å gå i! : ) Kl.10 måtte vi bare gå! Da vi låste hytta var det som om noen skrudde igjen en vannkrane og kunne det passet bedre! 5km på grusvei før vi nådde asfalt og biltrafikk.Da var det 3 biler så hadde sekkene våre skyss til overnattingsstedet. Uten sekka flyg vi i lav høyde. Skal vi gå Norge på langs, så skal vi gå. Topp service på Kvelibua,fikk kaffe,kaker,såler OG såpe! Ankom Westum ridesenter kl.17.30 der fikk vi utdelt ett helt hus. Vi var med å samla hester,Nordlandshester. Unni satt på en hest for første gang i sitt liv!! Dette ga mersmak så hit skal vi tilbake. Etter dusj og middag tok vi kveld 23.00.

søndag 25. juli 2010

25.07: Røyrvik- Limingen.

Etter en lang god frokost på gjestegården gikk vi avsted mot Limingen. 25 km etter vei og etter 8km fikk ryggsekkene haik med Nina som tilbydde seg å kjøre sekkene våre til Limingen. Hun bodde på en gård vi passerte.Vi tilbydde bensinpenger men neida,dette var service sa hun. Endel løshunder etter veien og de er vi ikke glade i,men vi går jo med "bodyguard"Sven som tok seg av hundene. Hadde leid privat hytte idag til 350,-kr døgnet,kjæmpeflott hytte. Kom dit 16.30.Takk for sekken Knut,den ble brukt idag. Og takk for det glutenfrie brødet Janne Irene!Skal ha svinesteik fra Fjordland i kveld.Butleren har akkurat servert nystekte pannekaker!Hærlig! Vi er over halvveis på turen ja og det er en god følelse. Hei dere 2 som går etter oss,er bruene på Gaskas og Altevann på plass? Ønsker dere en god tur, er det noe må dere bare ringe! Da blir det en rolig kveld hytta.....