tirsdag 27. juli 2010

27.07: Kvelia- Skjelbreidtunet.

Kjell Westum skulle til Nordli så sekkene fikk skyss til Expert på Nordli.Der har vi også ett depo som venter på oss. Ikke nok med det men Nils Olav som vi skal leie hytte hos jobber selvsagt på Expert så han tar sekkene og depoet til hytta. Handla på Ica og alle som går NPL skal selvsagt ha en del produkter fra Lierne Bakeri,i følge sjefen. Tusen takk til alle de positive menneskene vi har møtt på vår ferd gjennom landet til nå. Det er helt fantastisk hvordan folk stiller opp. Ble ferdig med veitrasking idag og går ut i villmarka igjen i morgen. Noe beina setter utrolig stor pris på. Først ska vi dusj også ska vi selvfølgelig ha middag. Kan vel bli ei stund uten dekning no...SO LONG!! : )Solfylt aften fra Lierne kommune.

3 kommentarer:

 1. So long :) Har gitt beskjed til Tor, han er tilbake på mandag. God tur videre!

  SvarSlett
 2. Hei på dere:)Er nå hjemme igjen etter ferie i Vesterålen,og Lofoten.Dere går kjempe fort,lurer på hvor dere var i går kveld,det regnet i nord trønderlg,klarte nesten ikke å ha bilen på veien.tenkte på dere.Unni,bakeriet hadde ikke noe som het nøttebrød,kunne ikke huske hva jeg kjøpte i fjord,så tok sjansen på at dette også var ok.)God tur videre :)))

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Har fått beskjed fra Trude om at det blir Gjendebu den 20. august. Vi blir 7 stykker. Bestiller overnatting på Gjendbu fra 20. til 21. og på Fondsbu fra 21. til 22.
  God tur videre så lenge - vi snakkes i god tid før den 20. august.
  Tor

  SvarSlett