fredag 20. august 2010

18-19.08: Lalm- Gjendesheim.

Kl.09.30 kom søstra til Bente, Janne Iren og henta oss hos Grytbakk og tok over stafettpinnen. Hun skulle følge oss over fjellet til Randsverk. Vi kosa oss over fjellet i fint gåvær. Vel fremme på Randverk camping kom reiseleder Mariann inn og kjørte oss til Lemonsjøen fjellstue for en bedre middag. Så kjørte hun oss til Ridderspranget og hun fortalte litt lokal historie om stedet. Mariann er datteren til Janne Iren. Tilbake på campingen tok vi tidlig kveld. Takk til Janne Iren og Mariann for en uforglemmelig dag! Neste morgen satte vi kursen mot Gjendesheim, 3,5mil på asfalt i kurrant gåvær. Vel framme sjekket vi inn og der ventet en 3 retters middag med drikke sponset av deposjef Anne og Liv. Det er ikke farlig å gå Norge på langs med ett slikt støtteapparat.3 kommentarer:

 1. Heisann! Godt å sjå at d e liv i dåkk!!! Bynt nesten å lur æ!!(læng sia de va på nett sjø) Nu ser de vel snart mål i d fjerne(he-he),for dåkk går jo så fort!!!!!!! Fortsatt god tur!!! Klem!;o)

  SvarSlett
 2. hallo,Unni og Bente:)

  Tusen takk for sist!!!!!
  Det var utrolig morro å treffe dere. Dere strålte,og ingen tegn på slitenhet.Det var koselig at dere tok dere tid til å overnatte på sjoa,synd vi ikke hadde litt mer tid til overs.Dere er iferd med å gjennomføre noe som ikke alle klarer--en av dem er meg!!!
  Fikk vondt i ryggen bare av å bære sekken din Unni, fra bilen og inn på Gjendesheim:)

  Ønsker dere en riktig god tur videre, om en måned er dere i MÅÅÅLLLL :)

  Kristine mener dere er klare for 71 grader nord!!

  Klem fra hele fam.Grytbakk :)


  Klem fra hele fam.Grytbakk

  SvarSlett
 3. Hei på dere:)Takk for sist.Uforglemmelig dag,kjempe kos og følge dere fra Lalm til Randsverk.Har fått høre at vi skulle gått mot Lemonsjøen,og der skulle det vere en sti som gikk til Randsverk,men gått er gått.Idag reiste reiselederen til Tyskland,gjett om det var mye nerver:)men ho e skikkelig tøff,skal hilse fra ho.Ha en fortsatt kjempe tur.Nå ser dere snart MÅL!Stor klem til dere begge to

  SvarSlett