fredag 4. juni 2010

04.06 Dag 8: 2 etappe over Sennalandet 2,7mil

Opp kl.06.00 ordna med frokost, niste, klær og satte ut av dørene kl.08.00. Inge sto klar ved kiosken. Vi kom dit vi slapp igår og startet derfra kl.09.00 i mye bedre vær enn i går. Vi hadde 4 årstider over fjellet og det var bare Vivaldi som manglet. Vi gikk og vi gikk så dukker det plutselig opp en skikkelse i veikanten. Det var reineier Simon som fikset ett gjerde til reinen. Han inviterte oss på lunsj. Det var masse tørka reinsdyrkjøtt, multer og div. godsaker. Når vi takket for oss sendte han med oss tørka kjøtt. Lengre ned i Leirvassbotndalen traff vi en Fjellvåkfamilie. Da føttene satte seg til motverge etter 2,7 mil haika vi inn til Alta med noen trivelige ungdommer. Nå er dusjen unnagjort, har spist litt Real Turmat for å døyve den værste sulten. Til kvelds blir det tørka reinsdyrkjøtt og en Artic Beer eller 2 og begge hjerter gleder seg! : ) I kveld blir det midnattsol!!!!!

2 kommentarer:

 1. Haiker dere??fortsetter det slik er dere i rondane før jeg kommer tilbake i fra Lofoten :)Høres spennende ut med folkene dere treffer.Tørket reinsdyrkjøtt,mmmmmmmmmmmmmm....klempe godt!
  Tur klem fra janne Irene som har bursdag i dag.:)))

  SvarSlett
 2. Hei jenter!
  Har prøvd å sende komentarer tidligere,men har nok gjort noe galt så dæm itt e komme fram.
  Ser ut som dokk har hatt en fantastisk tur fram te no. Mange hyggelige mennesker har dokk truffet å!Her e det itt så mye som skjer. Været har vorre bra de siste dagene,men det ser ut som det e forbigående. Håpe dere får masse fint vær og at vannblemmer og andre plager holder seg borte. Ha en fortsatt fin tur vidre! Klæm Elin.

  SvarSlett