tirsdag 22. juni 2010

22.06.10. Lappjordhytta - Abisko.

Startet fra hytta kl.07.30 med Abisko som mål. Ute var det regn og såvidt +grader. Det gikk bakke opp og ned i 3,5 time mens himmelens sluser var vidåpne! Da nådde vi E 10 og 2,5 time til Abisko. Leide oss stor hytte med alle rettigheter. Fikk besøk av Bentes fam. Yngve, Kent Roger og Trond Magnus. Yngve hadde ordnet ei fantastisk kyllinggryte som vi knalla rett innpå. Fikk turgaver fra Yngve og Kent Roger. Nå venter vi på Hege som kommer helt fra Tromsø med depot.

4 kommentarer:

 1. Hei Bente, Hei Unni,

  it is so nice to walk with you and i hope we will have a good time the next three weeks. Enjoy your restingday and dream from Labskaus and Egg&Bacon.

  Your "Butler" Sven

  SvarSlett
 2. Heisann,
  Regner med at dere nyter komforten på hytta!! Håper været blir litt bedre for dere. Høres ut som det er mye snø og regn nordover.
  Stå på damer og nyt naturen :o)
  Vi følger dere både på nett og kart.

  SvarSlett
 3. HALLO UNNI OG BENTE!!

  Vel,fremme i Abisko.Godt gjort med mye ugreit vær og elver. Nå har dere snart gått på beina i en måned,og jeg har utrolig fin underholdning:-) Vi i huddær`n nyter sommeren med sol og varme.Kos dere på midtsommerdagen i morra,og god tur videre.

  KLEM FRA TRUDE TG.

  SvarSlett
 4. Hyggelig med reisebrevene deres!
  Det er som Trude skriver fin underholdning, i tillegg lærer undertegnede litt geografi... Følger sjølsagt med på kartet.
  God tur videre!
  Elin

  SvarSlett