torsdag 16. september 2010

14.09- 16.09: Ljosland - LINDESNES FYR!!!

Da har vi gjort unna 12 mil på asfalt og vår deposjef Anne har fulgt oss 2 siste dagene med full oppvartning. Kl.16.00 i dag ankom vi Lindesnes fyr, det var en UBESKRIVELIG opplevelse!! Deposjefen tok i mot med champagne og Norge på langs marsipankake! Etter en god varm lang dusj venter nå en himmelsk middag og en festlig minnerik aften. Takk til alle som har fulgt med oss, dere har vært med og "bært" oss gjennom landet. På mandag er vi begge tilbake på jobb og snipp, snapp, snute så var eventyret ute for denne gang!! : )6 kommentarer:

 1. G R A T U L E R E OG VELKOMMEN HJEM. Nå kjente jeg at tårene sprengte på - i stolthet over ka dokker to har gjort. Utrolig å tenke på. Jeg håper at dere har tatt masse flotte bilder - legger på en Power Point og har visning i "Salen" - betaler gjerne en femtilapp for å bli med på en visuell tur Norge på Langs! Fantastisk utrolig bragd! Ser deg Unni på mandag - du ska få en varm velkomstklem!

  SvarSlett
 2. HURRA!!!!!!!!
  GRATULERER BEGGE TO FOR EN STOR PRESTASJON:)

  SvarSlett
 3. SKÅL Å GRATULERE!!!!!!!! KJEMPE BRAGD!!!!!!! STOLT PÅ DÅKKERS VEGNE!!!!!! Glede mæ t å træff dåkk snart, å forhåpentligvis få sjå maaaang fine bilda!!!!!!! NYT KVELDEN OG HÆLGA!!!! Kroppen trøng vel å restituer sæ nu,kan æ tru!!! KJÆMPE KLÆM!!!!! ;O)

  SvarSlett
 4. Hei Bente og Unni
  GRATULERER så masse
  med fullført tur. IMPONERENDE!
  Håper dere hadde en fin feiring og at turen hjem gikk bra. Det har vært spennende og interesant å følge dere på turen.
  Hilsen Eva

  SvarSlett
 5. GRATULERER BEGGE TO.
  Dere har vært kjempeflinke.
  Klem fra Elisabeth Soltvedt Garsmark, Hattfjelldal.

  SvarSlett