onsdag 23. juni 2010

23.06.10: Hviledag i Abisko.

Hviledag i sivilisasjonen,balsam for kropp og sjel! Vi vasker/tørker klær og sko og føttene får litt ekstra forpleining. Vi går videre i morgen og regner med å bruke 10-11dager til Sulitjelma. Skal ha en bedre middag i dag som ikke spises fra pose! Har muligens ikke dekning før Sulis. Da nyter vi resten av vår tilmålte fridag. Så ønsker vi alle som følger oss en fortsatt GOD SOMMER!! So long...

4 kommentarer:

 1. Heisann Unni. Sender deg en liten hilsen fra en Ullersmokollega. Holder beina dine, og hvor tung ble sekken til slutt? Var selv på tur forrige helg, ble en tur til Vikerfjell litt utenfor Hønefoss, ble en veldig bra tur.På Kløfta er det veldig bra vær om dagen. Håper dere ikke svetter bort ( :
  Hilsen Heidi.

  SvarSlett
 2. Riktig god tur jenter og gutt, husk øran til elgen ...

  SvarSlett
 3. Fortsatt god tur :)Her er d kjempe ver.klemmer fra Janne Irene

  SvarSlett
 4. Heisann! Godt å se at dere er nede i sivilisasjonen en tur!! Vidunderlig m egenpleie og god mat til slitne kropper,tenker jeg!!! Synd at dere er så uheldige med været,men slipper problemer med innsekter da ihvertfall! Skjønner godt at dere ble vætta skræmt av bjørnespor!(bra det var bare spor) Her er det fotball-VM for alle penga nu,men d er jo ikke så mye annet å gjøre i møkkaværet(10grader)! Dere får ha fortsatt god tur! Reise t Marmaris,Tyrkia,(varme!!!)nå jeg! Kan hende jeg får fulgt m litt derfra også! Ellers blir d noen hjemme her,i tilfelle depoet skulle komme før jeg er tilbake.

  SvarSlett